Maatalouselektroniikkaa jo vuodesta 1938

Farmcomp Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi nykyaikaisia ja kestäviä maatalouselektroniikkatuotteita. Päätuotteitamme ovat Olli-sähköpaimenet ja -aitaustarvikkeet sekä kannettavat Wile-kosteusmittarit maatilan moniin tarpeisiin.

Olli-sähköpaimenia on valmistettu vuodesta jo 1938 alkaen. Yli puolet vuosituotannosta menee vientiin; paimenia myydään Pohjoismaiden lisäksi monissa Euroopan maissa. Paimenten lisäksi saat meiltä täydellisen valikoiman aitaustarvikkeita, joilla rakennat turvalliset ja kestävät aidat.

Wile-kosteusmittareiden valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1964. Nykyään Wile mittaa monien eri viljojen ja siementen lisäksi myös muita materiaaleja, kuten heinää ja säilörehua, sahanpurua, puuhaketta, turvetta tai vaikkapa puuvillaa, kahvia ja kaakaota. Wile-mittareita viedään Euroopan maiden lisäksi lähes kaikkialle maailmaan.

Kosteusmittareita myydään Suomen ulkopuolella myös Unimeter- ja Farmex-tuotemerkeillä. Sekä paimenia että kosteusmittareita valmistetaan lisäksi myös muille yrityksille.


Avoimet työpaikat

Tutustu täällä avoimiin työpaikkoihimme >