Cover Image

Miksi Wile on hyvä?

Kannettavat Wile-kosteusmittarit ovat testatusti ajan parhaimmistoa, tämän todistavat ammattilehtien testit useassa eri maissa.

Wile-mittarin salaisuus on tasapainoinen kokonaisuus jonka kulmakiviä ovat hyvä mittauselektroniikka, laitteen mekaaninen toteutus, mitta-asteikot ja hyvä viritys. Tämä kokonaisuus on hioutunut vuosikymmenten kokemuksen perusteella ja teemme jatkuvasti työtä jotta voisimme jatkossakin tarjota parhaat työkalut maatilan kosteusmittaustarpeisiin.

Mittarin valmistajan on tärkeää ymmärtää viljan käyttäytyminen mittausprosessissa, siksi seuraamme laboratoriossamme jatkuvasti viljalajikkeiden kehitystä ja sen vaikutusta mittaustuloksiin.

Olemme päättäneet keskittyä maatalouden kannettaviin mittalaitteisiin. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota hinta/laatusuhteeltaan parhaat laitteet juuri tälle alueelle.

Wile-viljankosteusmittarit mittarit käyttävät korkeataajuiseen vaihtojännitteeseen perustuvaa kapasitiivista mittausperiaatetta ja näyte vakioidaan puristamalla. Kaikissa digitaalisissa Wile-mittareissa on lisäksi automaattinen mittauksen lämpötilakompensointi.

Samaan mittausperiaatteeseen perustuen olemme kehittäneet tuotteita myös korsirehun kosteuden mittaamiseen. Wile-heinänkosteusmittarilla on ainutlaatuisen laaja mittausalue ja siksi sitä voi käyttää sekä kuivan heinän, säilöheinän että säilörehun kosteuden mittaamiseen alueella 10-70%. Wile Bio-mittareilla voi myös mitata puuhakkeen ja sahanpurun kosteutta.

 

 

 

 

 

 

Englannin myöntämä patentti Wile mittareille

 
Farmcomp Oy | Jusslansuora 8, 04360 Tuusula | Puh. 09 7744 970 | Fax 09 7744 9744 | info(at)farmcomp.fi